reklama

Kuchenne rewolucje już dzisiaj w TVN

Opublikowano:
Autor: | Zdjęcie: facebook.com

Kuchenne rewolucje już dzisiaj w TVN - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

KulturaJuż dzisiaj na kanale TVN zobaczymy bialską restaurację w programie "Kuchenne rewolucje".

Magda Gessler prowadziła w bialskiej restauracji "Kuchenne rewolucje" od 19 do 23 października br. Obecnie pizzeria Solare, mieszczącą się w Centrum Handlowym Drop przy ul. Narutowicza 38, zmieniła nazwę na La Casa del Polacco. 

Premierowy odcinek "Kuchennych rewolucji" zobaczymy na antenie TVN już dzisiaj, 23 lutego o o godzinie 21:30. 

Kuchenne Rewolucje - Biała PodlaskaJuż dzisiaj na kanale TVN zobaczymy bialską restaurację w programie "Kuchenne rewolucje". Zobaczcie zwiastun i przeczytajcie więcej w artykule: https://24wspolnota.pl/pl/biala/wydarzenia/20445/Kuchenne-rewolucje-już-dzisiaj-w-TVN.htm

Opublikowany przez Biała Się Dzieje na 23 lutego 2017

 

Otwierając „Pizzerie Solare”, jej właściciel Radek spełniał swoje marzenie o prawdziwej pizzerii, chociaż szczerze przyznaje, że nigdy nie był we Włoszech. Sam zadbał o wystrój, menu, a co najważniejsze, o prawdziwy piec opalany drewnem, który projektował i budował osobiście. W opinii Radka, pizza wyrabiana w jego restauracji jest naprawdę dobra, niestety brakuje pomysłów na promocję lokalu.

Na domiar złego w Białej Podlaskiej jest ogromna konkurencja, a miejsc, w których można zjeść pizzę jest naprawdę mnóstwo. Wszystkie oferują również dowóz do klienta.

Radek przyznaje, że brak zapału i kreatywności został wywołany bardzo małą liczbą gości. Właściciel stracił ochotę, by wymyślać nowe dania, które mogłyby wyróżnić lokal na tle konkurencji. Pizzeria w menu ma niezmienne – poza samą pizzą, te same potrawy, czyli grzanki, makarony – nic oryginalnego.

Magda, która jest kucharką i prawą ręką Radka, widzi, że szef się wypalił i brakuje mu chęci do walki o upadającą pizzerię. Co gorsza, szef często zmienia swoje decyzje, przez co pracownicy mają trudności z odgadnięciem jego intencji. Radek uczciwie przyznaje, że podwładni mogą czuć się zdezorientowani i zdaje sobie sprawę, że nie potrafią czytać w jego myślach. Zespół czuje jednak, że ich szef ma do nich pretensje o brak gości. W tak napiętej atmosferze trudno o zapał do pracy i pomysły na poprawę sytuacji.

Co zrobić, by zachęcić gości do jadania w tym miejscu? Czy Magda Gessler będzie potrafiła zdeklasować konkurencję i czy Radek da się przekonać do zmian?

(źródło: www.kuchennerewolucje.tvn.pl)

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ

Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM

e-mail
hasło

Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

logo